Trupul neinsufletit al preotului mort la Berlin a fost adus acasa!

13-08-2009 00:00

UPDATE: Este o adevarata saptamana a patimilor pentru familia preotului care a pierit la Berlin acum cateva zile, ingropat de acoperisul prabusit al unei biserici romanesti.

Aeronava care a adus trupul neinsufletit al parintelui a aterizat miercuri seara, in jurul orei 22:00, pe pista de la Baneasa. Alaturi de rude, au stat maicute, dar si un sobor de preoti. O slujba de pomenire a avut loc chiar in incinta aeroportului.

Cortegiul funerar a pornit catre Biserica "Sf. Vineri" din Bucuresti, acolo unde preotul a slujit o vreme. Apoi s-a indreptat spre Facultatea de Teologie, locul in care a predat. La ora 1:00, convoiul a parasit Capitala si a ajuns dimineata in judetul Suceava, in satul Sfantul Ilie, localitatea natala a slujitorului Domnului.

Sicriul a ajuns intr-o capela in care va sta pana sambata, cand va avea loc inmormantarea. Abia s-au dezlipit de el mama, sotia si fratii, toti preoti.

In urma cu o saptamana, parintele Constantin Mihoc, tata a trei copii, s-a stins intr-un tragic accident la Berlin, cand acoperisul unei biserici ortodoxe romanesti s-a prabusit peste el. Presa germana spune ca nenorocirea s-a produs in timp ce preotul lucra la renovarea lacasului.

Tags: decese,


VIDEO PROTVPLUS.RO