Tragedie! Se intorceau acasa de Paste, dar au sfarsit sub rotile unui TIR!

01-04-2010 00:00


UPDATE: Drum incheiat cu moarte si suferinta pentru niste romani care se intorceau de la munca din strainatate spre casa, unde rudele abia ii asteptau.

Un barbat a murit si patru au fost raniti in apropiere de Deva, cand unul dintre ei, ce conducea fara oprire de cand plecase din Germania, a ajuns pe contrasens, sub rotile unui TIR.

Pe soseaua unde masina s-a zdrobit de TIR zaceau imprastiate resturi din cadourile cumparate pentru copii si sotii, dar si bucati din autoturismul distrus.

In spatele vehiculului care a intrat sub camion mergea un altul, in care erau colegi de-ai victimelor. Socati, barbatii s-au repezit sa-i elibereze din automobil. Unul dintre ei a lesinat insa cand si-a vazut prietenii numai sange.

Si pe barbatul care a murit, si pe cei patru raniti, abia ii asteptau familiile. 7 copii in total, care au izbucnit in lacrimi la aflarea vestii.

Cei 4 raniti sunt in stare grava, spun medicii. Constienti ca au scapat cu viata ca prin minune, doi dintre ei si-au anuntat deja familiile ca vor sa ramana in tara pentru totdeauna.

VIDEO PROTVPLUS.RO