Spitalul Municipal din Lugoj, pradat de hoti a cincea oara in ultimele luni

Ultima actualizare: 01-08-2012 09:09

De data aceasta, tinta au fost cateva cabinete de unde au furat aparatura medicala si un computer, o prada cam de 1.000 de euro pentru ei, dar inestimabila pentru medicii care acum nu mai au cu ce lucra.

Hotii au sarit gardul spitalului si s-au strecurat in cladire fara sa fie vazuti de paznicul de la poarta. Prima oprire au facut-o la cabinetul ORL, de unde au furat mai multe ustensile si aparatura medicala. Apoi, au dat iama in cabinetul unui medic de la terapie intensiva de unde au luat un calculator si alte bunuri.

Medicii au inlemnit cand si-au vazut cabinetele devastate.

Pacientii spitalului spun ca de la o vreme incoace stau si ei cu frica in san. Au tot auzit de spargeri peste spargeri si se tem ca hotii sa nu intre si in saloane.

La ultima spargere data in spitalul din Lugoj mai multe asistente au ramas fara acte, bani si telefoane mobile iar hotii nu au fost prinsi nici acum.

Furtul a fost observat de cadrele medicale abia dimineata, atunci cand au si dat alarma. Politistii au luat mai multe probe de la fata locului si spera sa-i gaseasca cat mai repede pe hoti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO