Si-au lasat fetita in grija matusii bolnave psihic! Acum e de negasit

Ultima actualizare: 18-09-2012 01:36

Imprudenta platita scump de o mama din Botosani. Si-a lasat pruncul de numai doi ani cu sora ei, o femeie cu probleme psihice care nu poate nici sa-si poarte singura de grija, cu atat mai putin sa supravegheze o fetita de-o schioapa.

Astfel, de 36 de ore nimeni din familie nu poate sa spuna unde a disparut copilul. Autoritatile se tem insa de tot ce este mai rau. 100 de politisti, jandarmi si voluntari o cauta fara incetare pe Denisa. Copila de doi ani parca a intrat insa in pamant. Mama ei, insarcinata in luna a cincea, nu mai are lacrimi sa-si planga durerea.

Politistii si pompierii au scotocit prin fantani si in casele vecinilor. Au cutreierat si toate dealurile din zona. Cainii de urma au mirosit lucrurile fetitei pana la intrarea in cimitirul din sat, aflat la 100 de metri distanta de casa parintilor. Acolo insa s-au oprit.

n timp ce mama si bunicul erau la munca pe camp cea mica a ramas cu matusa ei. Adultii au riscat, pentru ca femeia are probleme psihice si nu ar fi avut cum sa vada de ea. Mai mult, batranul marturiseste ca Denisa ar fi venit dupa el, dar ar fi dus-o acasa. Toate astea se intamplau vineri dimineata, pe la ora 9.

Politistii sunt bulversati de-a dreptul. Dupa lasarea intunericului cei de la frontiera au cercetat zona inclusiv cu aparatele de termoviziune, insa tot nu au localizat trupul copilei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO