Tanarul care si-a prins mana intr-un utilaj agricol, operat in Bucuresti

Ultima actualizare: 27-06-2012 02:30

UPDATE: "Rezist, numai salvati-mi bratul", i-a implorat vineri noapte un tanar de 23 de ani din Arges pe cei veniti sa-l scoata din capcana de fier, in care-si prinsese mana.

Timp de trei ore, baiatul a fost prizonierul unui utilaj agricol, pe care incercase sa-l deblocheze. Oricat s-a zbatut, n-a mai fost chip sa o scoata. Cu bratul ramas liber, a scos telefonul mobil si a cerut ajutorul familiei.

Chinuit de durere, tanarul si-a sunat parintii, care au crezut ca-l vor putea elibera, mai ales ca aveau cu ei si pe cativa sateni ca ajutoare. O ora intreaga s-au agitat cu totii in jurul lui.

Vazand ca nimic nu da rezultat, oamenii au chemat ambulanta. Echipajul a avut un soc atunci cand a ajuns la ei. Nu-l putea ajuta pe baiat, cat timp nu era descatusat.

Nimeni nu s-a gandit insa ca si pompierilor le va lua aproape doua ore pana sa elibereze mana prinsa pana la umar in capcana de fier.

Intre timp, tanarul abia mai rezista, mai ales ca a inceput sa cada si o ploaie rece. In cele din urma, pompierii au facut pe mecanicii agricoli: au desfacut utilajul surub cu surub.

Norocul tanarului a fost ca rana de la mana n-a provocat o hemoragie puternica, altfel, n-ar fi supravietuit celor trei ore in care a fost captiv.

Medicii de la Spitalul Judetean din Pitesti au constatat ca el are un deget fracturat iar ligamentele, tendoanele si vasele de sange au fost afectate. Nu trebuie sa-i amputeze mana, insa nu pot spune daca baiatul nu va ramane cu handicap.

Tanarul a fost trimis rapid la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde a trecut deja printr-o operatie.

De ingrijiri medicale a avut nevoie si un prieten al sau, care a stat langa el pana cand pompierii au demontat utilajul agricol: cand i-a vazut mana ranita si plina de sange, acesta a lesinat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO