Constanta: italianul sinucigas era sub tratament cu calmante

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Mai rau ca in iad s-a trezit femeia din Constanta, care a fost atacata joi seara de partenerul ei inainte ca barbatul sa sara de la etaj tinandu-si in brate copilul. Injunghiata de 2 ori, femeia a aflat astazi ca baietelui ei nu a supravietuit.

14 ianuarie

Individul, aflat sub tratament cu calmante, si-a iesit din fire cand iubita sa l-a certat pentru ca voia sa-i dea bebelusului apa de la robinet. Un declick care a declansat tragedia, spun psihologii.

CE AU AFLAT PROCURORII?

Procurorii au aflat ca afacerile italianului in Romania nu mai mergeau aproape deloc. Nu mai reusea sa-si achite ratele pentru autocarele pe care le folosea pentru a transporta persoane intre Romania si Italia

Citește și
Legisti
Sinucidere in Capitala. O studenta la Arte Plastice s-a aruncat de la etaj
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

El ar fi vrut sa vinda apartamentul pentru a-si achita din datorii, mai ales ca, spun anchetatorii, imprumutase peste 50.000 de euro si de la persoane din Italia.

Femeia nu ar fi fost de acord si de aceea se certau mereu.

La Constanta au ajuns intre timp si parintii femeii care sunt in stare de soc. Tatal ei le-a transmis autoritatilor ca se va ocupa doar de inmormAntarea nepotului sau si ca nu-l intereseaza ce se va intAmpla cu cel care i-a nenorocit familia.

ANCHETA, PAS CU PAS

Astazi, anchetatorii incearca sa puna cap la cap informatiile in acest caz cutremurator. Daca iubita italianului spune ca el nu era deloc violent, vecinii sustin exact contrariul. Acestia spun ca de ceva vreme se auzeau strigate de la ei din casa. Mai mult, ei au declarat ca barbatul era foarte gelos.

Procurorii incearca sa afle ce anume l-a determinat pe barbat sa comita gestul socant. Unele surse sustin ca barbatul ar fi avut probleme cu banii, iar joi se vehicula informatia ca ar fi pierdut de curand o suma mare de bani.

Cand au intrat in apartament, procurorii au gasit cutii de medicamente. Una din ipoteze este ca barbatul suferea de o afectiune de ordin psihic. De altfel, in casa au fost gasite retete primite din Italia. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca mai multe detalii despre acestea, in curand.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR

1. Joi dupa-amiaza, politia este anuntata ca un barbat si-ar injunghiat sotia si a sarit cu copilul sau in brate de la etajul 9 al unui bloc din centrul Constantei.

2. Ajunsi la fata locului, anchetatorii au constatat ca barbatul era mort. Copilul a supravietuit caderii si a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

3. Femeia ranita a fost dusa la spital.

4. S-a aflat ca barbatul este originar din Italia.

5. Joi noapte copilul a murit din cauza gravitatii ranilor pe care le suferise in urma caderii in gol de la etajul al noualea.

6. Mai multi vecini au declarat ca in ultimul timp Giuseppe Finocchiaro, de 58 de ani, din Torino, se certat violent cu concubina sa, Felicia Tiron, de 35 de ani.

13 IANUARIE

23:15 Mama copilului este in continuare in stare de soc. Medicii au declarat ca femeia este in afara oricarui pericol.

19:45 Copilul a fost internat joi seara la sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Constanta in stare foarte grava, cu multiple fracturi.

Mama copilului a fost dusa in sala de operatie, dupa ce a fost injunghiata in ficat.

19:00 Italianul, in varsta de 58 de ani, proprietar al unei firme de transport, i-a reprosat sotiei ca face cheltuieli exagerate. Intrase intr-un colaps financiar si, mai mult de atat, se pare ca se indatorase si la banci si nu mai putea sa plateasca ratele. Erau probleme care ii faceau de multe ori sa se certe, spun apropiatii.

18:40 Oamenii din bloc spun ca scandalul dintre cei doi ar fi inceput inca de dimineata. in jurul orei 17:00 s-au auzit strigate disperate, pe holul imobilului. Femeia de 36 de ani era plina de sange si implora ca cineva sa salveze copilul din casa in care se afla sotul ei, inarmat cu un cutit. Italianul se incuiase insa in locuinta.

Vecinii nu au reusit sa intre la timp in apartament. Cu baietelul tinut strans in brate, italianul a facut saltul in gol de la etajul 9.

Medicii spun ca femeia a fost injunghiata in ficat, iar copilul a suferit mai multe fracturi. In momentul in care a ajuns la spital, baietelul a fost intubat.

18:25 Barbatul este cetatean italian. Politistii spun ca o posibila cauza a altercatiei dintre soti a fost generata de gelozia barbatului.

Femeia este romanca.

18:22 Barbatul sinucigas traia, potrivit presei locale, in concubinaj cu femeia de 35 de ani, pe care a injunghiat-o.

18:20 Tragedia s-a petrecut in cartierul Tomis 3, in blocul T10 de la intersectia strazilor Tomis cu Soveja.

18:00 Femeia a a fost injunghiata in sold, viata acesteia nefiind pusa in pericol, a declarat seful IPJ Constanta, comisarul sef Dumitru Catana.

Micutul a fost luat de un echipaj SMURD si dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Cadrele medicale de pe ambulanta spun ca starea copilului este foarte grava, acesta suferind multiple traumatisme in urma caderii, urmand ca examenele medicale care i se vor face sa stabileasca exact gravitatea ranilor.

Si mama baiatului a ajuns la acelasi spital, insa cu rani superficiale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Fara nicio explicatie, un baiat de 14 ani din Vaslui si-a luat viata
Fara nicio explicatie, un baiat de 14 ani din Vaslui si-a luat viata

Cumplit este ca cel care l-a gasit fara viata a fost chiar tatal sau. Adolescentul nu a lasat niciun bilet prin care sa-si explice teribilul gest.

Sinucidere in Capitala. O studenta la Arte Plastice s-a aruncat de la etaj
Sinucidere in Capitala. O studenta la Arte Plastice s-a aruncat de la etaj

UPDATE - Avea toata viata inainte si o cariera minunata care tocmai se contura, insa nimic nu a mai contat pentru o tanara de 19 ani, studenta la Arte Plastice. Ea s-a aruncat din blocul in care locuia si nu a lasat nici macar un bilet de adio.

Boala de care suferea a impins-o la sinucidere
Boala de care suferea a impins-o la sinucidere

Deznadajduita de vestile medicilor, o tanara de 26 de ani din judetul Arges s-a aruncat in bratele mortii! Fata fusese internata intr-un spital din Capitala s-a intors acasa extrem de abatuta. Rudele au gasit-o inghetata, in fantana din curtea casei.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.