Ramas fara alinarea sotiei plecata la munca in Spania, s-a sinucis

Ultima actualizare: 29-03-2012 08:17

Un barbat din Iasi, trist din cale afara ca ii plecase sotia la munca in strainatate, s-a omorat la scurt timp dupa ce s-a stins socrul sau, singurul suflet mai apropiat care mai era prin jurul lui.

Barbatul avea 53 de ani si era cunoscut de toti satenii din Tibana drept un om vesel si gospodar. Asta pana in urma cu doua luni, cand sotia lui a luat drumul Spaniei, pentru a castiga un ban in plus.

Cel mai bun prieten al omului a ramas tatal femeii. Se intelegeau perfect, mergeau impreuna la munca si discutau ore in sir despre bune si rele.

Acum o saptamana insa, socrul barbatului a murit si ca tabloul sa fie si mai intunecat, fiica lui nu a reusit sa ajunga la inmormantare. Barbatul a cazut intr-o depresie adanca si traia deja cu gandul ca si-a pierdut atat socrul, cat si sotia plecata in strainatate. Cu cei doi copii ai sai nu prea tinea legatura, asa ca n-a mai suportat singuratatea si s-a sinucis in curtea casei sale.

In ultima vreme, omul tinea mai mult capul in pamant, dar vecinii nu credeau ca isi va lua viata. Chemati de urgenta, medicii nu l-au mai putut salva. Nevasta barbatului, care nu a reusit sa ajunga la inmormantare tatalui ei, va veni acum din Spania sa-si conduca sotul pe ultimul drum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO