Poşircă in cluburile de fite. Jumatate din alcoolul vandut e contrafacut

01-03-2011 18:08

O ancheta a politiei dezvaluie ca peste jumatate din bautura vanduta la petrecerile extravagante din Capitala este contrafacuta. Sticlele de whisky sunt umplute de fapt intr-o cocioaba din Magurele, Ilfov. Cu  alcool rafinat, multa apa si putin caramel.

Asadar, clientii unora dintre cluburile cu pretentii ale Capitalei beau de fapt alcool contrafacut, mai exact posirca la pret de marca internationala. 300 de lei sticla de whisky, intr-un loc care se respecta. Unii clienti isi dau seama.

Totusi, sticla din care se toarna este originala. Politistii sustin ca reteaua de falsificatori are asa numiti cautatori de sticle, indivizi care recupereaza recipientele din gunoaiele cluburilor si barurilor. Toate ajungeau apoi la fabrica de alcool, ascunsa pe o strada la marginea orasului Magurele.

Ca sa nu existe nicio suspiciune, sticlele cu bauturi alcoolice erau resigilate. Odata falsificate, erau ambalate si preluate de distribuitori care le vindeau cu 20-30 de lei, adica de 10 ori mai putin decat pretul la bar. Ajungeau la cluburi si discoteci din Bucuresti si Constanta. Un asemenea caraus a fost urmarit de agenti. Ancheta va merge mai departe: investigatorii vor sa discute acum cu patronii localurilor.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO