Portret robot! Uite cum arata acum un copil disparut in urma cu 8 ani!

Ultima actualizare: 17-10-2012 01:50

Speranta nu moare niciodata din sufletul unei mame care isi iubeste copilul ca pe lumina ochilor. Sta gaj povestea tulburatoare a unei femei a carei copila a disparut fara urma.

Cum ea simte ca fata este inca in viata, dar toate cautarile s-au dovedit zadarnice, anchetatorii au facut un portret robot  revolutionar. Si-au imaginat cum ar arata cea mica acum, la 12 ani, desi ea avea doar 4 cand parca a intrat in pamant.

Fetita de patru ani se juca singura in curtea casei in care pe atunci parintii locuiau cu chirie. Intr-un moment de neatentie al mamei copila a disparut fara urma.

Chiar daca sunt oameni sarmani si o duc foarte greu, parintii nu au incetat sa o caute.

Femeia a mers ani la rand la politie si i-a implorat pe ofiteri sa nu o lase. Impresionati de povestea ei, acestia au verificat toate pistele si au cerut ajutorul colegilor din toata Europa.

Cel mai probabil copila a fost rapita si vanduta traficantilor de carne vie. Daca Andreea murea in toti acesti ani, tot ar fi gasit cineva cadavrul, ceea ce nu s-a intamplat.

Andreea Lupan ar avea acum 12 ani. Politistii au cerut ajutorul specialistilor care si-au imaginat cum ar trebui sa fie la aceasta varsta.

Fetita are un semn particular, o cicatrice la arcada ochiului stang.

Daca o recunoasteti sunati de urgenta la politie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO