Politistii romani si Interpolul, in alerta! A disparut un cetatean german

19-03-2009 00:00

Omul de afaceri german a fost vazut ultima oara in Mehedinti, in 15 februarie, si de atunci parca a intrat in pamint. Barbatul investea in terenuri si case, si nu a facut un secret din faptul ca este bogat, asa ca avea dusmani, spun cei care il cunosc.

Rudele lui Cisek Cristov, care locuiesc in Germania, s-au speriat cand barbatul n-a mai sunat si nici n-a mai aparut. Mai ales ca la inceputul lunii martie a fost ziua lui, pe care obisnuiau sa o petreaca impreuna. De groaza ca a patit ceva, mama neamtului a facut un preinfarct.

Politistii din doua tari incearca sa refaca traseul omului de afaceri. Verifica daca si unde si-a folosit cardurile bancare si vor sa ii localizeze telefonul mobil. Nu exclud sa fi fost ucis ca sa fie jefuit sau din razbunare. Unii dintre cei de la care a cumparat terenuri sustin ca n-ar fi fost tocmai corect cu ei.

Sora omului de afaceri a vorbit cu partenerii acestuia si a aflat ca ultima oara l-au vazut in februarie la resedinta lui de vacanta de pe malul Dunarii, din Mehedinti. Atunci a rugat un localnic sa-i repare masina, apoi ar fi plecat spre Baile Herculane, unde ar fi avut o intalnire la care n-a mai ajuns.

Anchetatorii au verificat la morga, dar si in toate spitalele din sudul Romaniei. N-au gasit numele omului de afaceri in niciun registru. Cisek Cristov are 44 de ani, este grizonat, are 1,80 m inaltime si ochi albastri.

Tags: disparitii,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26