Politia a vrut reconstituirea asasinatului din Neamt. Falau a refuzat


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 22:53
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Oamenii legii au vrut sa faca o reconstituire a incidentului sangeros de acum doua zile. Principalul suspect a refuzat insa sa colaboreze, asa ca reconstituirea nu va mai avea loc.

Anchetatorii cred ca pistolul si gloantele folosite in atac de cel zis Falau au fost aduse din afara tarii.

Intre timp, familia se pregateste de inmormintarea lui Gheorghita Mararu. Funeraliile vor avea loc joi, in orasul Roznov. Ca sa evite alte conflicet sangeroase intre interlopi, Politia supravegheaza casa familiei Mararu, in Piatra Neamt, si ia in calcul chiar intarirea prezentei in zona.

Luni, secretarul de stat Valentin Fatuloiu i-a propus ministrului de interne, Traian Igas, destituirea comisarului sef Aurelian Soric, pentru managementul defectuos in urma incidentului armat din cafeneaua din Piatra Neamt.

De numele seful IPJ sunt legate si multe suspiciuni care trimit la legaturile lui chiar cu clanul Mararu, cel care face legea in Neamt.

Dupa ce Valentin Fatuloiu nu a exclus ca si alte persoane cu functii de conducere din IPJ Neamt sa fie demise, politistii au anuntat marti ca il sustin neconditionat pe seful lor. Si daca e sa plece, pleaca in grup.

Arestat marti pentru omor deosebit de grav, principalul suspect in cazul atacului din cafenea a refuzat sa colaboreze cu procurorii. Avocatul lui a marturisit insa ca in fata sa clientul a recunoscut atacul din cafenea.

Tags: violente, anchete,

Avocatul suspectului din Piatra Neamt: Chilat a recunoscut ca el a tras
Locul asasinatului de la Piatra Neamt arata ca la abator! Vezi VIDEO!
VIDEO PROTVPLUS.RO