Pelerinaj la capataiul lui Marian Cozma si in ultima zi de priveghi

12-02-2009 00:00


Sute de oameni au venit la casa lui parinteasca sa aprinda o lumanare, sa spuna o rugaciune pentru el si o vorba de imbarbatare pentru familia distrusa.


Naucit de atata suferinta, tatal sportivului ucis in Ungaria crede ca fiul sau va continua sa traiasca prin nepotelul lui de doi ani, copilul surorii sale. Bunicul vede in el urmatorul mare handbalist al familiei.

Petre Cozma si-ar dori sa-l treaca pe nepotel pe numele sau, iar acesta sa fie cel care sa duca traditia handbalistica mai departe.

Ce simtim noi acum este acel sentiment de neputinta. Incercam sa facem ceva, vrem sa alinam o durere, vrem sa fim alaturi aproape de familie, dar asta nu ni-l aduce inapoi pe Marian...
Mihai Tritean, Universitatea Cluj
Sute de oameni au continuat pelerinajul la sicriul sportivului pentru un ramas bun. Fetele din echipa de handbal a Rapidului, handbalistii campioni de la HCM Constanta, sportivi de la Universitatea Cluj, fosti colegi de la Dinamo, cu totii au varsat o lacrima joi pentru Pasarila.

Pe de alta parte, in Ungaria, anchetatorii s-au aflat la un pas de a-l prinde si pe cel de-al treilea suspect in cazul uciderii romanului. 

Potrivit presei maghiare, Ivan Sztojka a trecut pe la un spital unde a primit ingrijiri medicale si a fost recunoscut de un doctor, insa pana la sosirea politiei a fugit. 

Politia maghiara a pus o recompensa de 2 milioane de forinti pe capul lui Ivan Sztojka, dat si in urmarire internationala. Mama fugarului il considera nevinovat: "Fiul meu nu este un criminal. Se va preda. Acum se ascunde pentru ca ii este frica de politie. Nu el a comis aceasta crima," a spus mama lui Ivan Sztojka.

Ferenc Bendek, cel pe care se presupune ca l-ar fi cautat de fapt banda de agresori, sustine ca nu ii cunoaste pe acestia si ca nu are nimic de-a face cu ei.

Maine, LIVE, pe stirileprotv.ro, inmormantarea lui Marian Cozma

Sursa: Pro TV

Tags: marian cozma,

VIDEO PROTVPLUS.RO