Tanara insarcinata, moarta la Polizu! Protocolul a fost respectat!

Ultima actualizare: 25-10-2012 22:30

UPDATE: Si seria neagra a incidentelor din spitalele noastre in ruina continua cu o tragedie petrecuta la Maternitatea Polizu din Capitala. O tanara de numai 21 de ani, insarcinata in luna a saptea a murit in somn.

 

Surprinzator este ca doctorii care o ingrijeau erau convinsi ca se simte din ce in ce mai bine si urmau sa o externeze. Ministerul Sanatatii a deschis si in acest caz o ancheta, insa primii care trebuie sa se pronunte sunt legistii.

Rudele sunt atat de furioase incat vor sesiza Colegiul Medicilor.

Nicoleta Oprea a fost internata la Maternitatea Polizu cu iminenta de nastere prematura, acum trei saptamani. De atunci urma un tratament pentru a nu pierde sarcina. Acum, rudele se tem ca de la pastile i s-a tras sfarsitul.

Paradoxal, medicii considerau ca starea femeii este cat se poate de buna.

Cauzele mortii raman, deocamdata, incerte. Este posibil ca gravida sa fi facut embolie sau un atac cerebral.

Luni, in urma necropsiei, autoritatile vor avea un raspuns clar si vor anunta eventuale sanctiuni.

Comisia de ancheta, formata din specialisti ginecologi, spun ca tanara e posibil sa fi facut stop cardiac, in urma unei embolii pulmonare. Adica un cheag de sange care sa fi blocat o artera pulmonara. De altfel, embolia este un risc la orice gravida

In plus, se ia in calcul si un posibil accident vascular cerebral, mai ales ca in ultimul timp pacienta era mai somnolenta, lucru care poate anunta o problema cerebrala.

Comisia ministerului a cerut foile de observatii. Va fi analizat tratamentul adminstrat si se va pronunta dupa primirea rezultatelor analizelor medico-legale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO