O femeie din Iasi a disparut fara urma!

16-11-2009 00:00

Disperarea n-a alungat inca speranta din inima unui iesean, care de vineri isi cauta peste tot sotia. A anuntat politia, dar n-a renuntat la nici propria cercetare: suna fara oprire pe telefonul femeii si-i intreaba de ea pe tot cunoscutii.

 

S-a interesat chiar si la agentiile care organizeaza plecari in strainatate daca a cumparat vreun bilet, insa nici de aici nu a primit vreun raspuns.

Cei doi soti au patru copii care plang intruna si nu stiu decat ca isi vor mama inapoi acasa. Sotul ei si-a pierdut linistea si asteapta un semn de la cea cu care si-a impartit viata.

Elena Loredana Cojocaru a fost vazuta ultima data vineri dimineata. Plecase de acasa intr-un cojocel maro, cu guler de blana, o pereche de blugi negri si cizme negre. Are 28 de ani si cam 1,60 metri inaltime, le-a spus sotul ei politistilor, care au dat-o in urmarire la nivel national. Semnalmentele ei au ajuns la toate sectiile de politie din tara, iar cei care o vad sunt rugati sa sune la 112.

Se pare ca femeia nu a luat nimic cu ea in afara de acte si de 500 de lei, pe care cei doi soti ii aveau pentru cheltuielile casei.

Familia se teme ca nu cumva sa fi patit ceva rau, insa nu exclud nici varianta sa fi plecat cu vreun barbat sau sa se fi dus la munca in strainatate. Oricum ar fi, vor sa afle ce s-a intamplat cu ea si daca cei doi copii mici pe care i-a lasat acasa o vor mai vedea vreodata.

Tags: disparitii,


VIDEO PROTVPLUS.RO