O asistenta medicala a fost batuta de un drogat!

Dată publicare: 24-03-2010 00:00
Dată actualizare: 30-10-2012 19:59


Substantele halucinogene, fac din nou victime, si unele absolut nevinovate. O asistenta medicala de la spitalul Alexandru Obregia din Bucuresti a fost batuta de un pacient, care a devenit extrem de violent dupa ce a consumat, zile la rand, un drog nou.

Acest drog este asemanator "etno-botanicelor" si a fost cumparat de pe Internet.

"Avea simptomele unui schizofrenic", spun medicii, ingrijorati de efectele pe care aceste produse, unele ne-interzise, le au asupra tinerilor.

Asistenta de 42 de ani a primit un pumn care i-a zdrobit buza, dupa care a lesinat. Sase cadre medicale si cativa pacienti s-au chinuit apoi sa-l imobilizeze pe agresor.

Cel care a atacat-o fara motiv este un tanar de 22 de ani, adus de familie si politisti la spital pentru ca ... parca innebunise.

A consumat timp de o saptamana un produs etnobotanic, iar efectul a fost devastator. Medicii au gasit in buzunarul lui un plic cu o substanta. "Ingrasamant pentru plante, destinat adultilor", scrie pe ambalaj. Bineinteles, nu poate fi vorba de un banal ingrasamant, din moment ce un gram costa 130 de lei.

Se pare ca, la scurt timp dupa ce magazinele de etno-botanice au iesit in afara legii, tinerii au gasit alte locuri de unde sa le cumpere: Internetul. Cele gasite aici sunt insa mult mai periculoase.


VIDEO PROTVPLUS.RO