Vezi aici cum arata operatia facuta lui Nicolae Vacaroiu!

Ultima actualizare: 17-09-2012 18:39

UPDATE - "Am venit fara emotii la aceasta operatie", le-a spus medicilor Nicolae Vacaroiu, imediat ce s-a trezit din anestezie, dupa interventia chirurgicala pe cord deschis.

 


Starea de sanatate a fostului premier este stabila si evolueaza bine. Pacientul a facut si cativa pasi prin salon si a primit vizite.

Nicolae Vacaroiu este in continuare intr-un salon, la sectia Reanimare. A fost detubat joi noapte, dupa ce post-operator s-a aflat pe aparatul de respirat. El inceput sa manance alimente usoare si primeste in continuare tratament specific.

Pana va reveni la conducerea Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu mai sta in spital pana la mijlocul saptamanii viitoare. Si acest sfarsit de saptamana si-l va petrece la Reanimare, dupa care, de luni, daca nu apar probleme, va incepe recuperarea medicala. Asta presupune exercitii de gimnastica medicala, intre care si mersul pe bicicleta medicala.

Daca totul evolueaza favorabil, pacientul si-ar putea petrece sarbatorile de Pasti acasa. La control va reveni la sase luni.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO