Mortul nimanui! Sta in frigiderul IML-ului de mai bine de 8 luni


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 05:27
Data publicarii: Joi 04 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale
Medicina legala

Parasit de tot apropiatii inca de pe vremea cand era in viata, un barbat din Cluj a ajuns si acum, dupa moarte, sa fie lasat de izbeliste intr-un frigider al IML-ului, mai bine de opt luni.

Este sinistru, dar mai ales revoltator, ca in tot acest timp nu s-a gasit nimeni care sa il ingroape. Si asta pentru ca doua primarii arunca pisica una in curtea celeilalte si se spala pe maini de bietul barbat, care nu isi poate gasi linistea nici dincolo de moarte.

Barbatul traia singur in comuna clujeana Cojocna, desi domiciliul lui legal, inscris in cartea de identitate este Apahida, o localitate invecinata. De aici au aparut si problemele legate de inmormantarea lui, dupa ce omul s-a inecat in timp ce manca.

Localnicii din Cojocna isi amintesc ca barbatul ar fi avut doi copii, insa acestia au disparut in urma cu ani de zile, imediat dupa ce omul a vandut o casa. I-au luat banii si de atunci nimeni nu a mai reusit sa dea de urma lor.

Asa se face ca trupul barbatului a ajuns intr-o lada frigorifica de la IML Cluj. Primarul localitatii unde a murit omul sustine ca nu e obligatia lui sa-l inmorminteze, ci a comunei de domiciliu. Dincolo, acelasi raspuns: obligatia i-ar reveni primarului din localitatea unde a decedat barbatul.

Daca cele doua primarii nu vor ajunge la o intelegere, barbatul va deveni, cel mai probabil, material didactic pentru studentii de la Facultatea de Medicina.

Sursa: Pro TV

Tags: decese,

Profesoara gasita decedata in podul unui liceu a murit de hipotermie
Cadavrul unei femei, gasit mutilat de animale intr-o casa parasita!
VIDEO PROTVPLUS.RO