Iacob: 25 de persoane audiate in cazul Giulesti + perchezitie informatica

Ultima actualizare: 06-10-2012 09:16
Marius Iacob, procuror

Procurorul sef al Sectiei de Urmarirea Penala si Criminalistica de la Parchetul instantei supreme, a afirmat ca din punctul de vedere al Ministerului Public cazul privind incendiul de la maternitatea Giulesti este unic avand in vedere varsta victimelor.

 

Pentru aceasta ancheta au fost desemnati doi procurori si intregul efectiv al Politiei Omoruri.

La cercetare au participat echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ale Inspectoratului Teritorial de Munca, ale ANRE, ale Agentiei Nationale a Medicamentelor si ale Institutului Cercetari din Petrosani.

Avand in vedere necesitatea analizarii dispozitivelor medicale din salon si a instalatiilor electrice, specialistii in incendii si explozii au solicitat prelungirea anchetei pe acest domeniu trei - patru zile, a spus Marius Iacob.

Acesta a adaugat ca spera ca cercetarea la fata locului sa fie incheieta vineri.

In cadrul anchetei a fost efectuata si o perchezitie informatica, fiind vizionate imagini obtinute de pe cele opt camere din interiorul spitalului, potrivit procurorului Marius Iacob.

La sediul Politiei Capitalei au fost audiate 25 de persoane, printre care cadre medicale, personal auxiliar, precum si persoane din cadrul firmei de paza a spitalului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO