E dovedit! La 86 de ani a lasat insarcinata o fata de 11 ani!

Ultima actualizare: 27-09-2012 13:22

UPDATE: Asta sustin procurorii in cazul barbatului din Arad pe care l-au banuit saptamani in sir ca a lasat gravida o fetita din vecini.

Rezultatele testelor ADN confirma ca pensionarul era tatal copilului pe care fata l-a purtat in pantece aproape 4 luni, pana cand medicii i-au facut intrerupere de sarcina. Acum individul risca 25 de ani de inchisoare.

Intrebat daca a violat fata, batranul a spus: "Da de unde, cu ce, cum? Nu mai sunt in stare de nimic".

"Testul de paternitate va acuza" i-au spus anchetatorii octogenarului pe care l-au retinut miercuri din nou. In octombrie l-au chemat pentru prima oara la audieri. Atunci, copila le-a indicat atunci politistilor cine este tatal. Singura proba solida a aparut abia acum.

Rudele copilei se tem insa ca cel acuzat ca le-a siluit fiica ar putea scapa totusi.

Uluitor este faptul ca individul a facut doi ani de inchisoare,in 2000, dupa ce a profitat si de sora victimei de acum. Si ea avea pe atunci tot 11 ani. In ciuda apucaturilor lui, parintii celor doua nu s-au instrainat de el. Ba chiar erau in relatii bune.

Suspectul a negat ca ar fi atins-o pe copila, la fel cum a facut de cand a iesit la iveala aceasta poveste. Ba chiar acum o luna a incercat sa-i imbuneze pe vecini cu bani ca sa isi retraga plangerea. Magistratii au decis ca el sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO