Jaf la o casa de schimb valutar din Bucuresti. Paguba: peste 1.500 de euro

Dată publicare: 07-07-2010 00:00
Dată actualizare: 17-05-2012 04:55


UPDATE: Sub pretextul ca se usuca de sete, un individ a lovit-o direct in fata pe o casiera de la o casa de schimb valutar. Femeii i-a fost mila de el cand a cerut un pahar cu apa si nu s-a gandit o secunda ca ar putea fi jefuita.

Barbatul i-a furat 1500 de euro si a disparut. Toata povestea s-a consumat chiar langa guvernul Romaniei, intr-o zona aglomerata, dar nimeni nu a vazut nimic. Omul pandea locul de doua zile.

Criminalistii au inchis zona si au inceput sa stranga amprente. Prima oara au cercetat scaunelul pe care suspectul a stat doua ore inainte sa fure banii.

Individul nu purta manusi, asa ca in mod sigur una dintre amprente ii apartine. In plus nu avea fata acoperita, iar casierita i-a putut retine chipul. Are chiar si un semn particular - o cicatrice pe partea dreapta. Barbatul are in jur de 25 de ani, este brunet, iar cand a dat spargerea purta un tricou rosu si blugi.

Oricine poate da informatii despre el este rugat sa sune la 112.

Unitatea de schimb valutar a fost vizitata de politisti chiar pe 1 iulie. S-au facut verificari, dar si un instructaj al angajatilor. Casierita nu a respectat insa o regula esentiala si a deschis usa care a permis accesul in interiorul casei de schimb.

Tags: talharii, jafuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO