Iubitul fostei sotii a lui Dan Petrescu, cu pistolul la tampla!

14-05-2010 00:00

Iubitul Danei Petrescu, fosta sotie a cunoscutului fotbalist si antrenor, s-a grabit atat de tare sa ajunga acasa dupa o cearta conjugala, incat a depasit coloana la semafor si nici n-a vrut sa stea la discutii cu politistul pornit pe urmele lui.

Telenovela condimentata si cu scene de actiune a inceput pe bulevardul Dacia. Marian Mogos n-a avut rabdare sa stea in urma altor masini oprite la semafor si si-a vazut de drum.

Un agent de la rutiera nu l-a lasat in pace si s-a tinut dupa el pana pe Calea Dorobanti, unde a reusit sa ii taie din elan.

Mogos i-a spus politistului ca se grabeste sa se impace cu iubita lui Dana, fosta sotie a lui Dan Petrescu, si a disparut iar. Asta chiar ca l-a ambitionat pe politist.

"Nu l-am crezut, m-am gandit ca este altceva cu el, urmarit general, local. L-am imobilizat pe capota masinii, i-am pus pistolul in cap si i-am spus sa nu mai miste", spune agentul.

Barbatul se apara cu un trandafir pe care il tine sfios in mana si cu o scuza care ar inmuia inima oricui: ''M-am grabit sa ma impac cu iubita mea, cu sotia mea".

Cei doi s-ar fi certat, se pare, dupa ce fetele Danei i-ar fi cerut mamei lor sa aleaga intre ele si Mogos.


VIDEO PROTVPLUS.RO