Intoxicati cu gaz: doua victime si un intreg bloc in pericol

Dată publicare: 05-02-2011 09:26
Dată actualizare: 09-05-2012 08:15


UPDATE - Un barbat si o femeie din Buzau au lasat aragazul pornit, ca sa se incalzeasca. Gestul le-a fost fatal si a panicat un bloc intreg. Vecinii s-au speriat ingrozitor, dupa ce au realizat ca pe instalatia comuna de aerisire intra gaz toxic.

Barbatul de 53 de ani era chiar administratorul blocului. Un locatar i-a batut toata ziua la usa ca sa plateasca intretinerea pentru ca in final sa ii alerteze pe ceilalti vecini.

Impreuna au incercat usa. Era descuiata iar proprietarul era mort pe podea semn ca a incercat cu ultimele puteri sa se salveze insa gazul ucigas i-a paralizat si ultimele miscari. Partenera lui s-a stins in pat.

In casa victimelor nu se putea respira. Aragazul era pornit si caldura greu de suportat. In plus, gazul toxic invadase tot blocul prin instalatia comuna de aerisire, iar altor patru persoane li s-a facut rau.

Politistii au fost convinsi de la bun inceput ca barbatul si femeia au murit intoxicati.

La fata locului au venit si angajatii companiei de gaze care au verificat toata instalatia si le-au garantat locatarilor ca nu sunt probleme. Le-au recomandat pe viitor sa nu tina aragazul deschis non stop si sa aeriseasca zilnic.


VIDEO PROTVPLUS.RO