INFIORATOR! Fetita de 3 ani violata de copilul vecinilor, in varsta de 14!

Ultima actualizare: 24-08-2012 16:07

UPDATE: O intamplare teribila pune pe jar o localitate din Botosani. Oamenii spun ca un baiat de 14 ani ar fi violat o copila in varsta de doar trei ani.

In urma cu 2 zile, baiatul s-ar fi napustit asupra ei. Asta acuza mama fetitei, care si-ar fi gasit fiica plina de sange. Medicii care depun acum eforturi pentru a vindeca victima se tem ca ea ar putea ramane cu traume.

De cealalta parte, presupusul violator este cercetat acum de politisti. De cand au auzit ca baiatul lor ar fi comis o asemenea fapta teribila, parintii nu-si pot revin din soc. Mama adolescentului plange incontinuu, inspaimantata de gandul ca adolescentul si-a nenorocit viata si a distrus si copilaria unei fetite de trei ani. Si parintii copilei sunt cu psihicul la pamant. Cu totii asteapta acum verdictul anchetatorilor.

Incidentul a facut valva in localitate. Ingroziti, vecinii vorbesc si ei de cele intamplate. Cele doua familii sunt vecine, iar parintii fetitei isi lasau adesea fiica in grija baiatului.

Doctorii urmeaza sa stabileasca acum daca baiatul are discernamant. Daca va fi gasit vinovat, el risca pana la 7 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO