Hot ghinionist! Dupa furt, a fost imobilizat de cativa muncitori

21-10-2009 00:00


Ghinionul s-a tinut scai de un talhar de ocazie din Constanta. L-au inhatat cativa muncitori, imediat dupa ce a batut o postarita si i-a furat geanta plina cu bani.

Totul s-a intamplat ziua in amiaza-mare, intr-un cartier de la marginea Constantei. Postarita lasase pensiile unor locatari cand, la iesirea din bloc, un individ de 19 ani a tabarit asupra ei.

Hotarata sa-si recupereze geanta cu bani, femeia s-a ridicat si a pornit in urmarirea talharului, strigand cu toate puterile dupa ajutor. Au auzit-o cativa tineri care lucrau la izolatia blocului si care au reusit sa-l puna pe individ la pamant.

Aventura talharului nu s-a oprit insa aici. Pret de cateva clipe, individul a crezut ca va scapa. Oamenii au pus insa din nou mana pe el si nu l-au mai scapat din ochi pana cand au venit politistii. Spasit, talharul sustine ca n-ar fi intentionat s-o jefuiasca pe femeie. L-a luat insa valul, din cauza unor cuvinte mai aspre ale postaritei.

Individul este acum arestat preventiv pentru talharie, iar judecatorii l-ar putea trimite pana la 20 de ani dupa gratii.

Cu un ochi invinetit si mai multe zgarieturi, femeia pe care a atacat-o a insistat sa se intoarca la munca imediat dupa ce medicii au consultat-o. In cele peste trei decenii de cand lucreaza ca factor postal, e a mai fost talharita o data, acum 10 ani.

Tags: talharii,

VIDEO PROTVPLUS.RO