Gluma de infarct! A murit crezand ca a castigat 2.000 de euro!

Dată publicare: 15-07-2009 00:00
Dată actualizare: 24-09-2012 21:56


Un telefon dat de cineva pus pe inselaciuni a bagat in mormant un barbat de 65 de ani din Olt. Bolnav de inima, omul a murit dupa ce a fost anuntat, in gluma, ca a castigat 2.000 de euro.

 

Barbatul de 65 de ani a crezut ca telefonul primit ii va schimba viata. La capatul celelalt al firului cineva l-a anuntat ca este castigatorul unui premiu in valoare de 2.000 de euro. Apoi a fost rugat sa noteze niste cifre si i s-a spus sa dicteze codul numeric personal din buletin. Sotia povesteste ca barbatul a fugit intr-un suflet sa isi actele si era extrem de agitat. In timp ce vorbea la telefon, omul a lesinat.

Rudele au sunat apoi la numarul respectiv de telefon, le-a raspuns un tanar care radea si a marturisit ca a fost doar o gluma. Sotia a spus ca barbatul suferea de afectiuni la inima si, cel mai probabil, telefonul i-a declansat un atac.

"Trebuie sa gasiti vinovatii", ii roaga vaduva acum pe politisti. Acestia asteapta deocamdata rezultatul autopsiei. Vor cere apoi date despre convorbire de la compania de telefonie.

In ultima vreme, sute de romani au fost si ei pagubiti dupa acest scenariu. Exista zeci de plangeri facute in intreaga tara de oameni pacaliti prin aceasta metoda. Unii au pierdut sume mari, dupa ce, sub pretextul ca au castigat diferite premii, erau indemnati sa puna niste bani intr-un cont. Altii erau rugati sa le incarce cartelele telefonice infractorilor, care apoi nu mai dadeau niciun semn.


VIDEO PROTVPLUS.RO