George Becali vrea sa cada la pace cu cei care i-au furat masina

Ultima actualizare: 14-06-2012 02:05

Europarlamentarul le propune celor care l-au acuzat de sechestrare un plan de reconciliere, care presupune ca la proces, toata lumea sa faca declaratii favorabile pentru partea adversa.

 

Prezenta lui George Becali la propriul proces, cel in care este victima a unei grupari de hoti de masini, a avut luni un scop precis. Europarlamentarul isi pregateste terenul pentru celalalt proces, in care rolurile se schimba: Becali este cel judecat, iar hotii sunt parti vatamate.

Targul despre care a vorbit Becali nu va fi niciodata parafat in vreo intelegere scrisa. E vorba despre onoare. Insa George Becali spera ca presupusele sale victime sa povesteasca ceea ce el sustine: ca au fost tratate cu respect si nicidecum rapite si sechestrate. Asta il va face pe patronul Stelei sa fie la randul sau prietenos si sa isi retraga plangerea si pretentiile.

In caz contrar, se va tine de inamicii sai pana cand acestia vor primi pedepse maxime. Le va cere chiar si despagubiri. Daca va fi incheiata sau nu pacea vom afla peste o saptamana, la instanta suprema.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO