Fratii si mama unui procuror din Craiova, acuzati de santaj

Ultima actualizare: 03-11-2012 08:55

Femeia santajata si amenintata cu moartea de cei trei ar fi refuzat sa le mai dea inca 340.000 de euro, dupa ce le daduse deja 240.000 de euro, in contul unui imprumut de aproape trei ori mai mic.

Suspectii au fost prinsi de procurorii DIICOT intr-un birou notarial, unde o obligasera pe victima sa le vanda un imobil. Joi noapte, cei doi frati au fost arestati.

Fratii Alin si Tudor Constantin au imprumutat-o pe victima cu 95.000 de euro in 2008, stabilind sa le dea banii cu o dobanda de 10% pe luna. Dupa ce femeia le-a inapoiat intreaga suma, plus dobanda, cei doi i-au mai cerut inca 340.000 euro sau mai multe imobile.

Procurorii sustin ca femeia ar fi trecut o proprietate pe numele celor doi frati, dupa ce a fost amenintata cu moartea. Dar suspectii i-au mai cerut inca doua imobile pe numele lor si al mamei.

Chiar in momentul in care se pregateau sa incheie actele, au intervenit procurorii de la Crima Organizata. Cei doi frati, dar si mama lor, sunt acuzati de constituirea unui grup infractional si santaj. Fratele suspectilor este procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Cornetu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO