Fostul sef al Politiei Rutiere Vaslui are dosar penal. A vanat ilegal

Dată publicare: 09-01-2011 00:00
Dată actualizare: 14-10-2012 16:04


UPDATE - Fostul sef al politiei rutiere Vaslui si un angajat de la Protectia Copilului au dosare penale, dupa o partida ilegala de vanatoare. Agentii au gasit in portbagajul celor doi o ciuta si un cerb ce valoreaza in jur de 14.000 de euro.

Fara sa-si bata capul cu autorizatia, cei doi barbati au pornit catre fondul de vanatoare Floresti, de unde erau siguri ca nu se vor intoarce cu mana goala.

Bubuiturile pustilor s-au auzit pana in sat, iar de la localnici politistii au aflat cu ce masina sunt braconierii. I-au oprit la intrare in Vaslui, unde cel de la volan s-a prefacut ca isi cauta actele, apoi a demarat in tromba. Cand urmarirea de pe strazile orasului s-a incheiat, in portbagaj agentii au gasit o comoara cinegetica: o ciuta si un cerb.

In tot judetul Vaslui mai erau anul trecut doar 25 de astfel de exemplare. Fostul sef al politiei rutiere stia bine ce impuscase: valoarea unui cerb ajunge si la 14.000 de euro.

Audierile au durat toata noaptea; braconierii risca pana la 5 ani de inchisoare. Unul dintre ei, Marinica Zarnescu, este un impatimit al pustii. Fostul sef al Politiei Rutiere Vaslui mai este cercetat intr-un alt dosar, dupa ce, anul trecut, a executat un caine vagabond. Atunci i-au fost ridicate arma si permisul de vanatoare.

 

 

 

Tags: vanatoare,


VIDEO PROTVPLUS.RO