Rafuiala sangeroasa in Braila! Un tanar de 19 ani a fost impuscat

28-11-2008 00:00

O urmarire infernala sfarsita cu un atac armat a inspaimantat Braila. Un tanar de 19 ani a fost impuscat de un individ, care s-a tinut dupa el cu masina si, in cele din urma, a deschis focul.


Este un episod sangeros dintr-o lupta pentru suprematie intre gruparile care incearca sa vanda in zona tigari de contrabanda, cred anchetatorii. Pistolarul, care a folosit un tip de arma de genul celor utilizate de trupele speciale, a fost prins dupa ce politistii au facut filtre in tot judetul. 

Tanarul de 19 ani mergea, joi noapte, cu masina prin oras impreuna cu doi prieteni. Deodata, spun cei care au scapat teferi, au vazut un autoturism care ii urmarea. Si-au dat seama ca sunt in pericol si au incercat sa scape.

Ingroziti, baietii au ascuns masina in spatele unor blocuri si au coborat sa vada daca au scapat de urmaritor. In acel moment, masina acestuia a aparut pe strada si din ea, fara sa lase macar geamul jos, barbatul de la volan a tras.

Tanarul de 19 ani s-a prabusit, atins in gat de un glont calibrul 9 milimetri care s-a oprit aproape de coloana vertebrala. Cel care a tras, aveau sa afle anchetatorii, are 25 de ani si un cazier plin cu condamnari pentru furturi si infractiuni cu violenta.

Parintii celor care erau in masina cu victima cred ca barbatul care a tras cu pistolul a fost trimis de liderul unui grup de cartier, pe nume Bender

Politistii banuiesc ca acesta trimite femei sa se prostitueze in Spania, dar inca n-au reusit sa-i demonstreze vinovatia. Procurorii verifica si ipoteza potrivit careia Bender ar fi ordonat actiunea de joi noapte, mai ales dupa ce au aflat ca cele doua grupari au mai avut conflicte si in trecut.

Barbatul care a tras a fost retinut si risca ani grei de inchisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO