Fetita de 8 zile, muscata de fata de un sobolan!

Ultima actualizare: 17-10-2012 13:33

Abia a venit pe lume si a trecut deja printr-o experienta traumatizanta! O fetita de numai opt zile, dintr-o familie extrem de saraca din judetul Bihor, a ajuns la spital dupa ce a fost muscata de fata de un sobolan.

Intamplarea s-a petrecut marti dimineata, in jurul orei 5. Fetita si mama ei dormeau in aceeasi camera dar, pentru ca sunt dintr-o familie foarte saraca, conditiile in care locuiesc nu sunt adecvate pentru cresterea unui copil.

Locuiesc chiar in apropierea unei gropi de gunoi langa care misuna sobolanii. Femeia s-a trezit, practic, in tipetele copilei peste care se napustise un sobolan. Pana sa se dezmeticeasca si sa apuce sa-l alunge, acesta apucase deja sa isi infiga dintii in obrazul copilei.
Femeia a sunat la 112, iar o ambulanta le-a dus pe amandoua la spital.

Initial fetita a fost dusa la spitalul din Beius, dar medicii de acolo au considerat ca este nevoie de o interventie mai complexa si au tranferat-o la sectia de copii a Spitalului Municipal din Oradea. Acolo a fost primita in sectia de chirurgie, iar specialistii spun ca, din fericire, ranile nu sunt foarte adanci. Din pacate, va ramane probabil cu cicatrici pe fata intreaga viata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO