Fara nicio sansa. Un bebelus de o luna a murit din cauza frigului din casa

Dată publicare: 11-01-2011 00:00
Dată actualizare: 29-04-2012 18:34


3 frati minori au fost salvati din ghearele saraciei, si dintr-o familie care ii neglija. Dar ajutorul a venit prea tarziu pentru copilul cel mai mic, un bebelus de o luna, care s-a stins intr-o camaruta mizerabila si fara caldura.

Parintii sugarului, ambii in varsta de 30 de ani, locuiau impreuna cu cei patru copii intr-o casuta de cativa metri patrati, mizera si fara curent electric.

Ultimul prunc - femeia l-a nascut in decembrie chiar pe ulita, in zapada. Speriati, vecinii care au gasit-o au chemat Salvarea, iar bebelusul a fost dus la spital. A fost tinut acolo doua saptamani, apoi mama l-a luat acasa. Calvarul copilului nu s-a oprit aici: femeia l-a carat in frig dupa ea la cersit, si nici nu il hranea cum trebuie, spun vecinii.

Motiv pentru care si ceilalti trei frati, cu varste intre 2 si 7 ani au fost luati de inspectorii de la Protectia Copilului, si dusi intr-un centru de plasament. Daca se va dovedi ca bebelusul a murit din vina parintilor, cei doi risca sa fie decazuti din drepturi, si chiar sa ajunga dupa gratii.

Tags: decese, neglijenta,


VIDEO PROTVPLUS.RO