Elodia e oficial disparuta! Urmeaza declararea decesului!

12-02-2009 00:00


Elodia Ghinescu

Judecatoria Brasov a admis, joi, cererea de declarare pe cale judecatoreasca a disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, ultima zi in care a fost vazuta aceasta fiind data de 30 august 2007, conform declaratiilor sotului acesteia, politistul Cristian Cioaca.


"Instanta s-a pronuntat astazi (joi - n.r.) si a admis cererea noastra de declarare a disparitiei pe cale judecatoreasca. Ultima zi in care se consemneaza ultimele stiri despre Elodia Ghinescu este data de 30 august", a declarat avocata familiei Ghinescu, Marinela Radu.

Politistul Cristian Cioaca, suspectat in continuare de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, a declarat la termenul din 5 februarie in fata magistratilor Judecatoriei Brasov, ca ultima data a vazut-o pe Elodia in 30 august 2007, la ora 8.00, iar de atunci nu a mai luat legatura si nu a mai fost contactat niciodata de aceasta. El a spus ca, in dimineata respectiva, Elodia Ghinescu nu a discutat cu el si nu i-a spus unde se duce.

"Aceasta este faza prealabila pentru declararea pe cale judecatoreasca a mortii avocatei Ghinescu, insa abia dupa patru ani de la ultimele stiri ca Elodia ar fi in viata", a explicat Marinela Radu.

Potrivit sursei citate, Cioaca urmeaza sa fie audiat, vineri, la DICOT Brasov, in dosarul violarii corespondentei prin email a sotiei sale.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO