Elodia e oficial disparuta! Urmeaza declararea decesului!

Elodia Ghinescu

Judecatoria Brasov a admis, joi, cererea de declarare pe cale judecatoreasca a disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, ultima zi in care a fost vazuta aceasta fiind data de 30 august 2007, conform declaratiilor sotului acesteia, politistul Cristian Cioaca.


"Instanta s-a pronuntat astazi (joi - n.r.) si a admis cererea noastra de declarare a disparitiei pe cale judecatoreasca. Ultima zi in care se consemneaza ultimele stiri despre Elodia Ghinescu este data de 30 august", a declarat avocata familiei Ghinescu, Marinela Radu.

Politistul Cristian Cioaca, suspectat in continuare de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, a declarat la termenul din 5 februarie in fata magistratilor Judecatoriei Brasov, ca ultima data a vazut-o pe Elodia in 30 august 2007, la ora 8.00, iar de atunci nu a mai luat legatura si nu a mai fost contactat niciodata de aceasta. El a spus ca, in dimineata respectiva, Elodia Ghinescu nu a discutat cu el si nu i-a spus unde se duce.

"Aceasta este faza prealabila pentru declararea pe cale judecatoreasca a mortii avocatei Ghinescu, insa abia dupa patru ani de la ultimele stiri ca Elodia ar fi in viata", a explicat Marinela Radu.

Potrivit sursei citate, Cioaca urmeaza sa fie audiat, vineri, la DICOT Brasov, in dosarul violarii corespondentei prin email a sotiei sale.

Citește și
cioaca
Cioaca si complicele sau, in fata anchetatorilor
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Il bantuie Elodia. Cioaca, adus cu forta la tribunal
Il bantuie Elodia. Cioaca, adus cu forta la tribunal

Asa a ajuns, joi, martorul Cristian Cioaca la Brasov, la procesul in care se judeca declararea disparitiei sotiei lui, Elodia Ghinescu.

Cioaca si complicele sau, in fata anchetatorilor
Cioaca si complicele sau, in fata anchetatorilor

Politistul Cristian Cioaca a fost chemat la DIICOT Brasov, unde i s-au prezentat materialele probatorii in dosarul violarii corespondentei prin e-mail a sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Cioaca nu poate divorta de Elodia!
Cioaca nu poate divorta de Elodia!

Elodia si Cristian Cioaca raman impreuna in acte. Procesul de divort pe care politistul l-a intentat sotiei sale, disparuta acum un an si jumatate, a fost respins de catre judecatorii din Pitesti.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.