Doua surori din Neamt, la un pas sa fie violate de acelasi barbat!

Ultima actualizare: 02-08-2012 06:35

Femeile de 24 si de 42 de ani au fost atacate pe camp de un barbat. Cea mai mare a reusit sa-si salveze sora din mainile individului si l-a pus apoi pe fuga, dupa ce l-a muscat de un deget.

 

Tanara de 24 de ani venea in vizita la sora ei mai mare cand barbatul s-a napustit asupra ei. I-a smuls cerceii si telefonul si a incercat sa o violeze.

Scenele s-au petrecut sub ochii unui localnic. Omul a vazut cum individul o strangea pe tanara de gat si a strigat la el sa o elibereze. Cu o indrazneala incredibila, individul l-a amenintat cu moartea daca intervine. Speriat, barbatul s-a dus glont pana in sat si a anuntat-o pe sora ei mai mare a fetei.

Femeia a venit intr-un suflet, iar la vederea ei barbatul a luat-o la sanatoasa. L-a ajuns din urma crezand ca-l poate pune la punct si in acel moment, tanarul a atacat-o si pe ea. A lovit-o cu pumnii si a incercat sa-i smulga hainele. Dezlantuit, a vrut apoi sa o violeze. Femeia a avut insa prezenta de spirit si a reusit sa-l puna in cele din urma pe fuga.

Alertati de cele doua victime, politistii l-au prins pe individ. Au gasit asupra lui si bunurile pe care le furase.

Daca va fi gasit vinovat pentru tentaiva de viol si talharie, barbatul risca ani grei de puscarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO