Doi argentinieni, suspecti in cazul jafului de la o banca din Capitala!


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 07:14
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Incet, incet, anchetatorii se apropie de indivizii care au plecat cu 100.000 de euro saptamana trecuta dintr-o filiala BCR, in Capitala. I-au identificat: sunt doi argentinieni, care au avut un complice roman.

Romanul a ajuns dupa gratii. Raspunsurile lui la audieri le-au fost de mare ajutor celor care se ocupa de dosar.

Suspectii principali in jaful de la filiala BCR din piata Alba Iulia locuiau cu chirie in Bucuresti. Garsoniera a fost inchiriata pe numele unui roman - Iulian Tofan. Barbatul a fost ridicat de politisti  dupa ce in apartamentul sau a fost gasiti o parte din suma furata de la banca.

De fapt, Iulian Tofan a fost cel care cu masina personala le-a asigurat principalilor vinovati o cale de scapare din momentul in care acestia au abandonat motocicleta cu care fugisera de la locul atacului.

 Dupa ce i-a recuperat pe cei doi argentinieni din zona Dristor, romanul care le-a asigurat celor doi hoti de la banca o cale de scapare i-a dus pe aceastia la o adresa din sectorul cinci pe calea Ferentari. Pentru transport, barbatul a primit 35.000 de lei.

Instanta a decis joi ca Iulian Tofan sa fie retinut 29 de zile pentru complicitate la furt calificat .

Cat despre cei doi argentinieni, politistii sectorului 3 spun ca cel mai probabil acestia au parasit tara. Pana sa faca insa acest lucru unul dintre ei, in varsta de 36 de ani, a avut grija sa mai faca niste plati. 5000 de lei i-a dat fratelui celei cu care avea un copil in Romania si alte 5000 unui mecanic cu ajutorul caruia cumparase in vara motocicleta folosita la jaf.

Tags: jafuri, banci,

Jaf la o banca din Capitala. Paguba se ridica la 400.000 de lei
Jaf armat la o banca din Calarasi
VIDEO PROTVPLUS.RO