Disparitie misterioasa la Craiova. Un italian e de negasit de doua luni!


Ultimul update: Joi 29 Martie 2012 03:39
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Se cauta pretutindeni un avocat italian de 70 de ani, care s-a stabilit in Craiova si este de negasit de aproape doua luni.


Barbatul venit in Romania acum zece ani le-a spus prietenilor de aici ca pleaca in Italia pentru vacanta de iarna. N-a ajuns acolo, dar nici in Oltenia n-a mai aparut. Ingrijorati, cei care il cunosc le-au cerut ajutorul politistilor.

Gennaro Laurentiis locuia singur, la Craiova, intr-un apartament din centrul orasului. Divortat de 20 de ani, se stabilise aici si se ocupa cu afaceri imobiliare. Ultima data a vorbit cu o prietena in noiembrie. Ar fi trebuit sa se intalneasca la o cafea, dar nu a mai dat niciun semn.

Prietenii din Craiova spun ca italianul nu prea pastra legatura cu familia lui. Totusi, disparitia sa a fost anuntata acolo.

Politistii din Craiova incearca sa refaca acum traseul italianului. Barbatul a disparut cu tot cu masina, iar anchetatorii se agata de orice informatie. Verifica daca barbatul a luat vreo amenda rutiera si incearca sa afle macar unde a alimentat ultima oara.

Politistii au intrat si in apartamentul pe care barbatul il avea in Craiova. N-au dat insa peste nicio proba care i-ar putea ajuta.

Tags: disparitii,

Fuga-i sanatoasa, dar periculoasa. 20 de km, la -15 grade Celsius!
N-au anuntat disparitia propriului copil vreme de 10 ani!
Alba: o fata de 14 ani si iubitul ei de 22 de ani, cautati de politisti
VIDEO PROTVPLUS.RO