Disparitie inexplicabila in Maramures. Politistii cauta deja un cadavru

Ultima actualizare: 18-10-2012 18:11

Un telefon la numarul de urgenta 112 a declansat o operatiune de proportii in Maramures. Un barbat a alertat luni seara autoritatile ca ar fi vazut o femeie care se zbatea in apele involburate ale Somesului.

Imediat au inceput cautarile, dar au fost nevoiti sa le intrerupa la lasarea intunericului.

In timp ce pompierii o cautau pe femeie, politistii au facut legatura intre persoana din apa si o alta, care disparuse de cateva ore.

Femeia disparuta are 42 de ani, iar luni dupa-amiaza fusese in vizita la mama ei in satul vecin. A plecat de acolo pe la ora 15.30 si urma sa se intalneasca cu fiul ei, care iesea de la scoala. Degeaba si-a asteptat baiatul mama, ea nu a mai aparut.

Nimeni nu isi poate explica totusi cum a ajuns femeia in raul Somes, iar varianta sinuciderii pare neverosimila.

Cautarile au fost reluate in aceasta dimineata la ora 9:00. Pompierii au venit cu o barca pneumatica si un echipaj SMURD. Din pacate, pana la aceasta ora inca nu au dat peste trupul femeii.

De pe mal, rudele disparutei asista cu inima stransa la operatiune. In sufletul lor, tot mai trag nadejdea ca femeia din apa sa nu fie cea pe care o cauta ele. Se roaga sa mai fie in viata si spera ca la un moment dat o vor vedea aparand de undeva.

Le vine greu sa creada ca femeia ar fi alunecat in apa accidental si, cu atat mai mult, ca s-ar fi sinucis. Cautarile vor continua intreaga zi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO