Destin de cosmar! Batuta 6 ani, apoi injunghiata cu 34 de lovituri de cutit

Dată publicare: 06-10-2010 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 23:40


"A macelarit-o cu 34 de lovituri de cutit", spune sfasiata de durere mama tinerei dansatoare injunghiata de fostul iubit intr-un club de noapte din Otopeni. Fata se zbate acum intre viata si moarte.

 

Daca va supravietui, este foarte posibil ca fata sa ramana fara un brat si desfigurata. In cei sase ani de relatie cu fostul iubit, tanara a primit batai crunte de la acesta penru ca era gelos sau nu avea bani.

A mers si la politie, insa de fiecare data s-a lasat convinsa de familia agresorului sa-si retraga plangerile pe motiv ca acesta avea probleme psihice. Mama tinerei a dezvaluit, miercuri, prin ce chinuri a trecut fiica ei.

Sfasiata de durere mama Florinei, tanara injunghiata, se roaga ca fiica sa supravietuiasca, dar si ca cel vinovat sa nu scape nepedepsit.

Femeia nu a fost de acord niciodata cu relatia dintre fiica ei si acest barbat. Era foarte violent si consuma droguri, sustine ea. Tanara dansoatoare a decis sa rupa defintiv relatia in urma cu trei luni dupa o noua bataie.

Pentru ca a refuzat sa se intoarca la el, barbatul a asteptat-o pe Florina, luni seara, la clubul unde lucra. Nimeni nu a reusit sa o scoata din mainile lui.

Barbatul de 26 de ani a fost arestat preventiv, iar anchetatorii sunt convinsi ca si-a premeditat gestul. Mai mult, dupa atac si-ar fi ars hainele ca sa nu existe indicii. Astfel de violente domestice au loc tot mai des in Romania. Iar psihologii spun riscurile ca un individ care isi agreseaza partenera sa recidiveze sunt mari.

"Niste voci m-au indemnat sa o omor!" -justificarea unui bolnav de gelozie


 


VIDEO PROTVPLUS.RO