Descoperire macabra in raul Arges!


Ultimul update: Joi 30 Iunie 2011 04:37
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un pitestean care se dusese pe malul raului, in comuna Cateasca, sa caute un loc pentru un picnic de Paste, a vazut un cadavru in apa. Ingrozit, omul a dat alarma.


Barbatul a inlemnit cand a zarit un cadavru in Arges, la 30 de metri de locul pe care il alesese ca sa iasa cu familia la iarba verde.

La fata locului au sosit imediat politistii si pompierii, care au avut o misiune dificila. Ca sa scoata cadavrul din apa, au fost nevoiti sa astepte mai bine de doua ore ca nivelul apei sa scada. Au cerut oprirea apei, iar dupa aceea, timp de o ora, s-au chinuit sa-l scoata pe omul inecat, care avea capul acoperit de mal si nisip.

Barbatul mort n-a putut fi identificat. Era in stare avansata de putrefactie si pare sa fi stat multa vreme in apa. Medicii legisti sunt cei care vor aduce eventual indicii si vor stabili cauza mortii barbatului care parea a avea in jur de 50 de ani.

Politistii nu exclud nicio varianta : ar putea fi vorba despre o sinucidere, despre un simplu accident sau chiar despre o crima.

Tags: decese,

Tablou de groaza in Hunedoara: cadavru sfartecat de caini
Batrana disparuta de o saptamana, gasita moarta intr-o fantana parasita
Trupul unei decedate, ridicat de la Morga de o necunoscuta si incinerat!
VIDEO PROTVPLUS.RO