D'ale lui Cioaca: Ii las mostenire fiului meu chilotii Elodiei!

Dată publicare: 06-10-2010 00:00
Dată actualizare: 06-11-2012 16:13


Cristian Cioaca

Chiar daca suna a banc nu este deloc asa. Politistul Cristian Cioaca s-a prezentat la cel de-al doilea proces, in care este acuzat de furt intre soti, elegant, dar mai ales zambitor. El se lupta cu familia Elodiei pentru bunurile acesteia.

La iesirea din sala de judecata, jurnalistii l-au intrebat daca are de gand sa-i lase mostenire fiului sau, Patrick, ceva din bunurile Elodiei.

"Da, chilotii!" a spus Cristian Cioaca, conform Mediafax, dupa care a izbucnit in hohote de ras.

Primul proces prin care a trecut Cioaca s-a finalizat saptamana trecuta cu o condamnare de trei ani la inchisoare, cu suspendare, pentru ca a intrat fara drept in e-mailul a avocatei disparute acum trei ani.

Acum, la al doilea proces, cel mai relaxat dintre toti a fost Cristian Cioaca. Asa cum ne-a obisnuit, si-a facut aparitia cu un zambet larg si l-a mentinut de cand a iesit din sala de sedinta pana cand s-a urcat in automobilul luxos cu care a venit.

De altfel si tinuta lui a fost de zile mari, un elegant costum negru. Cat despre proces, avocatii celor doua parti si-au mentinut fiecare punctul de vedere. In timp ce aparatoarea lui Cioaca invoca tot felul de vicii de procedura, avocata familiei Ghinescu declara ca partea adversa nu isi doreste decat sa tergiverseze lucrurile.

Conform acuzatiilor, Cristian Cioaca ar fi furat bunuri de-ale Elodiei in valoare de 500.000 de lei, blanuri, bijuterii pretioase, genti facute la comanda plus lucrurile de valoare din cabinetul avocatei disparute in urma cu trei ani.

Judecatorii au stabilit un nou termen, pe 10 noiembrie.
 

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO