Chirie de 350 de lei! Asa a pacalit o femeie zeci de romani creduli!


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 09:47
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

O tanara de 25 de ani din Deva a inchiriat in acelasi timp trei garsoniere si un apartament la mai multe persoane. Ca sa-si atraga victimele, excroaca cerea chirii sub pretul pietei si astfel musterii nu au intarziat sa apara.

De exemplu, pentru un apartament cochet cu doua camere, femeia cerea chirie 350 de lei iar garsonierele puteau ajunge si la 75 de lei.

La un asa pret, clientii nu stat prea mult pe ganduri. Amatorii au vizitat apartamentul si garsoniera, au batut palma, dupa care s-au intalnit cu tanara in oras sa plateasca chiria si sa primeasca cheile.

Dupa ce au ajuns, insa, inapoi la chilipirul neasteptat, alti chiriasi au inceput sa vina pe banda rulanta. Curand aveau sa-si dea seama ca au fost cu totii victimele unei inselatorii.

Cand si-au dat seama ca au fost trasi in piept, oamenii au sunat imediat la politie. Femeia a fost prinsa si este retinuta pentru inselaciune. Ea va trebui sa se prezinte in fata Parchetului pentru audieri. Politistii spun ca prejudiciul estimat este de 6.500 de lei.

Daca va fi gasita vinovata de inselaciune, tanara risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii.

Suntem escrocii nr.1:americani inselati prin apeluri telefonice din Romania
Pensionari nevazatori, jefuiti de doua ori intr-o singura luna!
Un SMS o anunta ca a castigat 20.000 de euro. A fost inselata cu 6000 lei
VIDEO PROTVPLUS.RO