Casandra, rapita! Rudele si-au pus poalele-n cap!

Ultima actualizare: 18-09-2012 01:30

Rromii din cartierul Fata Luncii, din Craiova, au sarit ca arsi dupa ce un baiat de 15 ani a rapit o fata de 12, promisa altuia.

Desi parintii neaga ca tinerii ar trai o poveste de dragoste, oamenii spun ca cei doi se iubesc de mult. Se pare ca baiatul ar fi rapit-o tocmai pentru ca adolescenta urma sa se marite, si ar fi pierdut-o astfel pentru totdeauna.

Parintii au promis-o pe Casandra unui alt baiat, care face parte din acelasi neam de tigani ca si ea. Acum vor sa dea bani grei drept rasplata celor care le-o aduc acasa, neatinsa. Fata trebuie sa fie intocmai cum scrie in certificatul medico-legal pe care i l-au scos inainte de nunta: virgina.

Rudele baiatului care ar fi rapit-o pe Casandra spun ca nu sunt de acord cu povestea de iubire dintre cei doi. Au plecat primii in cautarea fugarilor. Vor sa-l vada pe tanar acasa si de teama unei posibile razbunari a familiei rivale.

Pe numele tanarului s-a intocmit deja dosar penal pentru lipsire de libertate si risca inchisoarea daca se dovedeste ca fata n-a plecat cu el de bunavoie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO