Cantareata de muzica populara Cristina Turcu Preda, executata silit

Ultima actualizare: 27-10-2012 10:14

Neintelegerile cu un fost asociat au lasat-o pe cantareata de muzica populara Cristina Turcu Preda cu un restaurant gol.


Artista a pierdut vineri seara toate bunurile din localul aflat in Pitesti, pentru o datorie de aproape trei miliarde de lei vechi, pe care sotul ei nu o platise unui partener de afaceri. Ca sa-si recupereze banii, omul i-a executat silit si a luat toate bunurile care puteau fi valorificate.

Inca de dimineata, doua dube ale jandarmilor si mai multe echipaje de politie au ajuns in fata restaurantului ca sa previna orice conflict care s-ar fi putut isca intre fostul asociat si actualii proprietari ai localului. Dupa mai bine de sapte ore de discutii aprinse, cativa muncitori au luat pe sus zeci de mese, scaune si obiecte de mobilier.

Pana acum doi ani, restaurantul, unul dintre cele mai luxoase din oras, i-a apartinut lui Iulian Preda, sotului cantaretei, si lui Daniel Otobacu, cel care isi cere banii inapoi. Intre timp, actiunile sotului i-au fost  vandute artistei, care a deschis o alta firma, impreuna cu un om de afaceri din Bucuresti.

De cand Cristina Turcu Preda a devenit proprietara restaurantului, acesta este al doilea moment dificil prin care trece. In vara anului 2007, un incendiu violent a distrus aproximativ 80% din suprafata localului, dar firma la care fusese asigurat a platit toata paguba.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO