Baiatul de 18 ani disparut in Arad, vazut in mai multe locuri

Ultima actualizare: 08-11-2012 11:08

Informatii contradictorii complica dosarul baiatului de 18 ani din Arad, disparut in urma cu patru zile de la majoratul unei colege.

Dupa ce tatal a anuntat ca este dispus sa ofere o recompensa pentru un indiciu cat de mic, anchetatorii au primit mai multe apeluri de la oameni care sustin ca l-au vazut in viata. Dar cu toate cautarile nici urma de Mihai.

Jandarmi, agenti de frontiera si politisti au periat zeci de kilometri. Au ajuns pana la granita cu Ungaria. Singurele piste ale anchetatorilor sunt apelurile primite dupa ce tatal baiatului, fostul sef de la Directia agricola, a spus ca ofera o anumita suma oricui va fi de ajutor.

In urma apelului au aparut numeroase informatii: un barbat sustine ca Mihai a fost vazut in Budapesta, iar un altul spune ca ieri se plimba prin Arad.

Si ca totul sa fie si mai complicat, alte doua telefoane primite anuntau ca Mihai a fost vazut pe un dig aflat la cativa kilometri de locul petrecerii. In zonele din apropiere nu a fost loc care sa le scape echipelor de cautari. Si malurile Crisului au fost verificate.

Parintii si prietenii baiatului sunt siguri ca Mihai traieste.

 

Politistii au stat din nou de vorba cu toti prietenii care au fost la majoratul unde baiatul a fost vazut ultima oara. Cu totii au aceeasi varianta. Mihai Malaes a disparut la un moment dat, fara ca in cursul serii sa dea vreun semn ca l-ar deranja ceva. A plecat doar in camasa in timp ce vorbea la telefon.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO