Asistenta, amenintata cu moartea si sechestrata de sotul unei paciente


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 05:54
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: O asistenta de la ambulanta din Galati a fost amenintata si sechestrata in apartament de sotul unei paciente. In timp ce acorda primul ajutor, femeia s-a trezit cu un cutit la gat si amenintata cu moartea.

Echipajul ambulantei a fost chemat de urgenta de o femeie care tocmai suferise un atac cerebral. Dupa ce asistenta i-a acordat primul ajutor, l-a trimis pe colegul ei la un vecin sa-i ceara ajutor sa o duca pe pacienta la salvare. Cand s-a vazut singur in casa cu tanara de 27 de ani sotul bolnavei a zavorat usa si a pus mana pe un cutit.

"A scos de la spate un satar. Initial, nici nu am stiut ca e un satar. E cutitul acela cu care se taie oasele de la animale. S-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca ne omoara", a declarat asistenta.

Agresorul parca isi pierduse mintile, povesteste ingrozita aceasta. I-ar fi cerut sa se legitimeze, chiar daca purta uniforma si avea trusa medicala cu ea. Nu se stie cum s-ar fi terminat totul daca barbatul nu s-ar fi speriat cand colegul asistentei s-a intors in apartament. Intr-un moment de neatentie al atacatorului, angajatii ambulantei au reusit sa fuga.

S-au oprit direct la politie, iar oamenii legii l-au dus pe barbatul violent la o sectie de psihiatrie. Medicii vor stabili daca va raspunde pentru faptele sale. Intre timp, sotia lui a fost transportata la spital.

Individul care si-a lovit de 10 ori iubita cu un cutit a fost arestat
Pacientul sa astepte! Asistentul de pe ambulanta trebuie sa-si faca nevoile
Sechestrat, amenintat cu pistolul si fara masina pe care voia sa o vanda!
VIDEO PROTVPLUS.RO