A fost batut mar pentru ca nu a platit un sandvis

Ultima actualizare: 06-04-2012 01:23

Este patania unui taximetrist din Targoviste ce sustine ca marti seara a fost atacat de doi indivizi, care, dezlantuiti l-au lovit cu pumnii si picioarele.


Arestat ulterior de politisti, unul dintre presupusii agresori a recunoscut ca l-a acostat pe sofer. S-a infuriat ca acesta nu a vrut sa-i dea banii, spune el, pe un sandvis pe care i l-ar fi dat in urma cu cateva zile.

In fata politistilor, presupusul agresor si-a spus versiunea, povestind ca in urma cu cateva zile, taximetristul i-a cerut pentru o cursa mai multi bani decat se intelesesera initial.

Tanarul de 22 de ani a spus ca atunci soferul a refuzat sa-i dea si banii pe un sandvis de sapte lei pe care i-l cumparase. Iar marti seara, sustine el, cand era insotit de un prieten, s-a intalnit din nou cu taximetristul si l-a oprit sa-i ceara datoria. Tanarul spune insa ca a fost din nou refuzat, dar ca nu l-a batut pe sofer, ci doar l-a bruscat.

Taximetristul sustine ca abia isi terminase tura si se ducea acasa, insa pe drum doi indivizi s-au postat in fata masinii. El spune ca a simtit ca este in pericol si imediat si-a anuntat colegii. Taximetristii spun insa ca au sosit prea tarziu. Colegul lor zacea pe marginea drumului, dar de cei care l-au atacat nici urma.

Taximetristul in schimb neaga declaratia presupusului agresor si spune ca nu-l cunoaste si ca a fost batut fara motiv. Victima ameninta ca va face apel la justitie, pentru a primi despagubiri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO