A aparut o noua fiica a lui Paunescu.Incepe razboiul pentru averea poetului

Ultima actualizare: 25-10-2012 23:40

UPDATE: Clanul Paunescu pare sa fie tot mai mare, de la zi la zi. In urma regretatului poet au ramas mostenitorii, care urmeaza sa isi dispute averea. Numai ca pe langa vaduva si cei 3 copii, apare si o grefiera a Tribunalului Bucuresti.

Femeia sustine ca este fiica nelegitima a lui Adrian Paunescu si cere instantei sa ii fie recunoscute drepturile.

Grefiera care pretinde ca este fiica nelegitima a poetului Adrian Paunescu se numeste Andreea Mihaela Barlea. Femeia este unul dintre cei mai vechi angajati ai Tribunalului si sustine ca in timpul casatoriei mama sa a avut o relatie extraconjugala cu Adrian Paunescu. In urma acestei povesti de dragoste s-ar fi nascut ea.

In cererea facuta catre instanta femeia sustine ea nu poarta numele de Paunescu tocmai pentru ca mama ei era la acea vreme maritata cu altcineva.

Cererea a fost inaintata instantei Judecatoriei sectorului 1 si urmeaza sa fi judecata abia anul viitor.

Poetul Adrian Paunescu a incetat din viata vineri dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Prima sotie a poetului, Constanta Buzea, scria ca Adrian Paunescu ar fi avut doua fete gemene dintr-o relatie cu o alta femeie, fete pe care nu le-a recunoscut niciodata.

"Cateva luni dupa nasterea Ioanei (prima fiica a cuplului Adrian Paunescu - Constanta Buzea, n.r.), stand noi de vorba, incercam sa-l asigur ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiatul pe care si-l doreste. Dar ii scapa o remarca aiuritoare, ca lui i se vor naste numai fete. Cum asa?! Si, fara sa-i pese de efect, mi se spovedeste cu orgoliu ca este tata si la alta casa. Ca o nebuna indragostita de el, femeie maritata, i-ar fi nascut gemene", a scris Constanta Buzea.

"Adrian reusise performanta de a trai linistit, penduland fara istov intre doua femei insarcinate, una mai naiva decat alta, nevasta si amanta, alaptandu-i pruncii dolofani", mai scrie Constanta Buzea.

Pe de alta parte, Adrian Paunescu a confirmat, intr-un interviu din 2009, existenta unui copil din flori, a carui situatie legala nu a elucidat-o, insa, niciodata.

Adrian Paunescu, o viata dedicata poeziei

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO