Ziarul Financiar lanseaza ZF Exclusiv: stiri, analize, comentarii

13-10-2010 00:00

ZF Exclusiv

Cea mai puternica redatie economica din media romaneasca, Ziarul Financiar, lanseaza miercuri serviciul ZF Exclusiv. Acesta cuprinde materiale jurnalistice exclusive, redactate de catre jurnalistii ZF, Mediafax Business News si Business Magazin.

Noul serviciu poate fi accesat online si include stiri, analize, comentarii si interviuri publicate in exclusivitate. Astfel, in aceasta sectiune se regasesc declaratii ale oamenilor de afaceri, rezultate financiare ale companiilor sau estimari cu privire la tendintele din economia romaneasca si internationala, interviuri cu executivi, analize sau informatii referitoare la piata de capital.

ZF Exclusiv se adreseaza companiilor si institutiilor, care vor avea astfel acces, prin intermediul unui abonament anual, la informatii care le pot influenta direct sau pot avea efecte imediate asupra pietelor pe care isi desfasoara activitatea.

In acest context, pentru a oferi clientilor toate instrumentele necesare unei promovari mai eficiente a propriilor afaceri si a le permite o viteza mare de reactie la miscarile pietei, abonamentele includ si alte servicii care le sunt dedicate: comunicate de presa - care vor fi publicate pe platforma www.comunicate.mediafax.biz, rapoarte de monitorizare media – furnizate de catre Mediafax Monitorizare, liderul pietei de profil, si, in functie de tipul de abonament, spatiu publicitar pe www.zf.ro, site-ul economic cu cel mai mare numar de afisari (SATI, septembrie 2010).

Sursa: zf.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO