Traian Basescu: Romania intra in recesiune!

Ultima actualizare: 01-10-2012 05:49

Traian Basescu si-a indreptat arcul inspre conducerea Bancii Nationale, pe care a acuzat-o de prea mult optimism in ceea ce priveste evolutia economiei.


Este intaia data cand presedintele ii critica in public pe cei de la BNR. Imediat dupa, a recunoscut ca Romania va intra in recesiune in urmatoarele luni.

Apoi, Traian Basescu si-a indreptat atentia catre Guvern, nemultumit de ritmul in care se fac investitii. A venit randul Ecaterinei Andronescu, care a fost avertizata sa nu scoata orele de sport din programa. Presedintele nu a fost satisfacut nici de felul in care avanseaza programul de reabilitare termica.

La final, seful statului a avut cateva sfaturi pentru ministrul finantelor, caruia i-a cerut sa plateasca sporurile restante in cazul militarilor cu contract, dar si pentru ministrul de externe, caruia i-a spus sa intensifice discutiile cu omologii sai despre amplasarea agentiei pentru reglementare in energie in Romania.

In schimb, sefului de la interne i-a cerut sa ia masuri pentru a evita o nou val de "turism electoral" la alegerile din noiembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO