Traian Basescu da asigurari: Romania nu e in recesiune!

Ultima actualizare: 24-03-2012 01:42

A intrat sau nu Romania in recesiune?! Presedintele Traian Basescu da asigurari ca nu, desi vorbim de o scadere economica de 6% in primele trei luni ale anului.

Traian Basescu a participat la Congresul Studentilor. Seful statului a sustinut ca in luna aprilie economia a dat semne ca ar putea sa-si revina. Veniturile la bugetul de stat au crescut in comparatie cu lunile trecute. De aici si optimismul sau.

Dupa ce le-a explicat studentilor cum stam la capitolul criza, atmosfera s-a mai destins. Presedintele a fost intrebat daca s-a hotarat sa candideze pentru un nou mandat. Raspunsul a fost unul... cu talc: "Daca ne vom intalni sau nu la anul in aceeasi formula, depinde de criza."

Pe principiul minte sanatoasa in corp sanatos, urmeaza cateva sfaturi: "Cred ca uneori este mai important sa faci sport decat sa inveti despre papadie, spre exemplu."

Cei mai fericiti au fost studentii de la Conservator. Vor primi de la presedinte o chitara pe care i-a daruit-o regele Spaniei: "Daca v-ar fi utila v-o daruiesc luni," a spus Basescu.

O veste buna au primit si studentii basarabeni. Anul viitor Romania va mari numarul de burse pentru ei.

Seful statului le-a mai vorbit tinerilor si despre educatie precizand ca este un sistem "depreciat" si "destul de corupt" care trebuie urgent reformat. Apoi i-a invitat sa viziteze duminica Palatul Cotroceni, pentru ca este "Ziua Portilor Deschise".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO