Timp pierdut la ghisee pentru facturi? Internet banking-ul este solutia

Ultima actualizare: 28-08-2012 19:58

Timpul trece parca mai repede in zilele noastre cand toti sunt grabiti. Si-atunci de ce sa-l irosesti pe la vreun ghiseu, cand toate facturile pot fi achitate si acasa.

Asa gandesc tot mai multi romani care prefera internet banking-ul, un sistem care le permite sa-si plateasca ratele stind in fotoliu.

Printre "utilizatori" se numara si maestrul Radu Beligan care considera ca internet banking-ul este o minune a lumii moderne. Il foloseste chiar si la Paris daca are bani in cont.

Tinerii care-au crescut cu mouse si calculator sunt primii care prefera sa scape de facturi si sa nu stea la coada.

Mihai Dascalu de pilda, un specialist IT de 28 de ani, nu mai tine minte cand a fost ultima data intr-o agentie. Plateste totul prin internet banking. "Principalul avantaj este clar timpul pe care-l economisesti", spune el.

Intr-adevar, daca plata unei facturi prin serviciul de home banking ia doar cateva minute, un drum pana la banca poate insemna cateva ore.

Pe langa economia de timp, operatiunile prin internet sunt mai ieftine cu 50 sau chiar 75%, fata de tranzactiile facute la ghiseu.

Cu toate acestea, sunt si romani care nu apeleaza la tehnologia moderna. Piata de internet banking este in continua crestere.

Aproximativ 1 milion de romani au folosit anul trecut internet bankingul si au incheiat peste opt milioane de tranzactii, in valoare de trei miliarde de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!